Back to Top

Anksiozna motnja - 3 načini, da se za vedno rešite anksiozne motnje


 

 

Najhitrejši in daleč najučinkovitejši način, da se za vedno znebite anksiozne motnje, je EFT metoda, ki jo lahko uporabljate sami in boste takoj občutili razliko v vašem počutju. Če pa se želite za vedno rešiti svoje anksioznosti, pa je vse to tudi možno.... anksiozne motnje se lahko znebite v kratkem času - in to za vedno...

 

1. Razumite, zakaj nastane anksiozna motnja

Kadar so ljudje kar naprej zaskrbljeni zaradi zdravja, denarja, dela ali družine, to imenujemo anksiozna motnja. Gre za zaskrbljenost, ki jo je težko obvladovati in ki traja dalj časa. Pri anksiozni motnji je značilno, da so ljudje zaskrbljeni tudi takrat, kadar za to nimajo nobenega realnega vzroka (npr. mlado mamico je strah, da bo dobila raka..)

 

2. Poskusite nekaj, kar pogosto deluje, ko ne deluje nič drugega...

 

Tradicionalni pristopi zdravljenja so dolgotrajni in velikokrat neuspešni, saj gre za dolgotrajno jemanje zdravil (antidepresivov in pomirjeval) in za psihoterapijo. Danes pa vam predlagam nekaj, kar ima presenetljivo dobre rezultate. Gre za nova odritja na področju moderne psihologije - metoda EFT. S tapkanjem na akupunkturne točke dosežemo takojšnje izboljšanje katerekoli anksioznosti.

 

3. Skrajšajte čas zdravljenja iz let in mesecev na tedne ali dneve

 

Izkušen EFT svetovalec vam bo pomagal, da se boste svoje anksioznosti znebili v nekaj tednih namesto v nekaj mesecih ali letih. Skupaj bosta poiskala dogodke iz vašega življenja, ki so pripomogli, da se je razvila anksiozna motnja. S tapkanjem bosta v nekaj srečanjih "izbrisala" negativen vpliv teh preteklih dogodkov, vi pa se boste za vedno znebili anksiozne motnje in ne bo vam potrebno leta in leta jemati zdravila.

 

Posvetite nekaj časa EFT metodi in spoznajte, kaj vse lahko stori za vas... In veseli boste, da ste to naredili...


Vlasta Kuster

Vlasta Kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode, ki se je usposabljala pri ustanovitelju EFT - Gary Craigu. Pri svojem delu izredno uspešno pomaga ljudem, da se v kratkem času za vedno znebijo različnih vrst anksioznosti in tudi depresije.

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.