Back to Top

Anksioznost - 4 razlogi, zakaj EFT metoda odlično deluje pri anksioznosti

Tudi anksioznost je rešljiv problem. Vedno več ljudi pozna EFT metodo, vendar se jih le malo zaveda, kaj vse lahko dosežemo z njo. Za vedno se lahko rešite anksioznosti - in to v nekaj tednih. Rezultati, ki jih dosežete, pa so mnogo, mnogo boljši od teh, ki jih dosežete z uporabo različnih zdravil ali pogovornih terapij. EFT metoda resnično deluje in prav vsak, ki jo je kadarkoli preizkusil, je temu presenečeno pritrdil.

  1.  To čustvo čuti celo telo

   Poznamo več različnih vrst anksioznosti, za vse pa je značilen neprijeten čustven odziv na povsem običajne okoliščine. Ljudem začne utripati srce, pospeši se dihanje, čutijo stiskanje v prsih, potne roke, nekateri tudi suha usta.

   2.  Z EFT metodo zmanjšate anksioznost v nekaj trenutkih

   EFT Metoda združuje znanje 5000 let akupunkture in moderne psihologije. Temelji na predpostavki, da naj bi bila vsa negativna čustva povezana z električnim tokokrogom, ki se nahaja v našem telesu. S tapkanjem na akupunkturne točke dosežemo, da ta motnja v nekaj minutah izgine. Tapkanje na akupunkturne točke povzroči, da se v nekaj trenutkih zmanjša utrip srca, dihanje se umiri, roke niso več potne in tesnoba izgine.

   3.  Z EFT metodo se za vedno rešimo anksioznosti

    EFT Metoda pri odpravi anksioznosti koristi na dva načina:

   • pomagate si lahko na licu mesta in takoj doživite olajšanje. Tukaj si boste lahko pomagali sami, če se boste naučili tapkanja.

   • Z mojstrsko uporabo EFT metode lahko spremenite odziv našega telesa. To pomeni, da se za vedno rešite anksioznosti. Pri tem delu pa boste potrebovali pomoč nekoga, ki je izkušen tudi pri tem, da bo znal poiskati pravi vzrok in ga s čim manj bolečine odpraviti.

   4.  EFT metoda je darilo za vas

   V nekaj tednih se boste s pomočjo EFT metode kar prerodili, saj se boste za vedno rešili "čustvenega" nahrbtnika iz preteklosti, ki ga nosimo vsi ljudje. Namesto strahu boste čutili veselje, namesto žalosti boste čutili upanje, namesto jeze, boste sprejeli situacijo. Vaše življenje bo lepše in lažje... in čeprav ne boste točno razumeli, zakaj vse to deluje, vas bodo rezultati prepričali...

   Poskusite EFT metodo tudi sami. Poglejte si videoposnetke in naročite se na individualno srečanje z izkušenim izvajalcem EFT metode. Šele takrat boste doživeli, kako močna je EFT metoda, saj boste doživeli rezultate, ki jih niste pričakovali.

   Vlasta Kuster

   Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa uporablja EFT metodo in tako pomaga ljudem, da se za vedno rešijo stresa, tesnobe, depresije in anksioznosti.

   Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


   Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

   Ime*

   E-pošta*

   Telefon*

   Kako vam lahko pomagam?

   Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'