Back to Top

Brezvoljnost - 2 poti za premagovanje brezvoljnosti

piše Vlasta Kuster

Brezvoljnost je jasno znamenje, da ste do sedaj v življenju doživeli preveč negativnih izkušenj, ki so vam pobrale vso voljo in energijo. K sreči pa lahko naredimo obraten proces s pomočjo EFT terapije in razbremenimo vaše telo, da bo spet normalno delovalo.

1. Obiščite EFT terapevta

Brezvoljnost je eden od znakov depresije, poleg pomanjkanja energije, utrujenost, otožnosti in obupa. Potrebovali boste usposobljenega EFT terapevta, ki vam bo pomagal najti vzrok vaše brezvoljnosti. In kmalu se boste počutili spet polne energije in veselja.

2. Naučite se tapkanja

S tapkanjem si lahko pomagate tudi sami. Z njim zmanjšujete jakost katerega koli negativnega čustva, kot npr. žalost,strah, jeza...). Podobno se lahko lotijo tudi brezvoljnosti in pomanjkanja energije. Tapkanje v mnogih primerih deluje, tudi ča se ga loti začetnik. Za bolj kompleksne težave pa boste seveda rabili nekoga z več izkušnjami.

Življenje je prekratko, da bi ga zapravili za slabo počutje, zato vam predlagam, da se čimprej naučite EFT tehnike in spet pridobite voljo do življenja.

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'