Back to Top

Znaki depresije - 4 znaki, ki spremljajo depresijo

Depresijo je lahko prepoznati, saj jo spremljajo spodaj opisani znaki. Znaki depresije se pojavljajo tako na telesu, kot v miselnih in čustevnih procesih. Dobra novica pa je ta, da si lahko pri depresiji najlažje pomagamo z EFT metodo.

1. Pomanjkanje energije

Depresijo spremlja pomanjkanje energije na vseh življenjskih področjih. Vse to se kaže kot utrujenost in pomanjkanje zanimanja za stvari, ki so nas veselile pred tem. Prihaja tudi do pomanjkanja energije za medsebojne odnose, prav tako pride do pomanjkanja energije za spolnost.

2. Žalost pri ženskah in razdražljivost pri moških

Depresijo spremljajo močna negativna čustva, pri ženskah je to ponavadi žalost, občutki nemoči, razočaranje in občutki manjvrednosti. Pri moških pa se pojavljajo nekoliko drugačni občutki: poveča se razdražljivost, jeza in celo agresija.

3. Bolečine v telesu

Eden od znakov depresije so tudi bolečine v različnih delih telesa. Znano je dejstvo, ki pravi, da depresija boli. Pogosto se pojavlja stiskanje v prsih ali tiščanje v prsih, bolečina pa se lahko pojavi tudi kjerkoli drugje v telesu.

4. Črne misli

Ljudje v depresiji so pod močnim vplivom ne samo svojih neprijetnih občutkov, temveč tudi neprijetnih misli. O sebi razmišljajo kot o nesposobnem človeku, sprašujejo se, zakaj je prišlo do tega... Najraje bi kar obupali in težko vidijo kaj pozitivnega.

Depresijo lahko najhitreje premagamo z EFT metodo, saj z njo spreminjamo svoje neprijetne občutke. S tapkanjem na akupunkturne točke zmanjšujete moč svojim negativnim čustvom, pri tem pa pomagamo tako svojemu telesu kot svoji "duši". Ko se spet počutimo bolje, znaki depresije izginejo in se povrne tudi zdravje ter dobimo novo energijo.

Vlasta Kuster

Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa pomaga ljudem, da se v 1-3 mesecih za vedno rešijo depresije. S pomočjo EFT metode pomaga ljudem odstraniti njihove mislene in čustvene ovire.

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'