Back to Top

Generalizirana anksioznost - 4 načini da si pomagate pri generalizirani anksioznosti

Generalizirana anksioznost se najučinkoviteje odpravi s pomočjo EFT - Emotional Freedom Technique. Pomagate si lahko takoj na licu mesta, s pomočjo izkušenega EFT svetovalca pa jo odpravite za vedno.

 

1. S pomočjo EFT si takoj olajšajte generalizirano anksioznost

Vedno več ljudi trpi za generalizirano anksioznostjo. Pomoč, ki jo lahko dobijo pri zdravniku, so včasih vitamini, nasvet za več gibanja ali pa antidepresivi. Nobeno od teh stvari pa ne odpravi generalizirane anksioznosti. Vitamini in gibanje sicer pomaga pri boljšemu počutju, vendar anksioznost zaradi tega ne izgine. Antidepresivi pa olajšajo generalizirano anksioznost, vendar pravega vzroka ne odpravijo. Kadar oseba preneha z jemanjem antidepresivov se po nekaj tednih ali mesecih ponavadi vrnejo popolnoma vsi simptomi generalizirane anksioznosti. Zaradi tega vam predlagam, da se naučite EFT, ki pa izredno učinkovito odpravlja generalizirano anksiozno motnjo.

 

2. Prepoznajte svoje občutke in se poslužite tapkanja

Tapkanje pomaga v nekaj minutah. Je preprosto za uporabo in se ga lahko lotite kjerkoli in kadarkoli - samo da se umaknete od ostalih ljudi, pa že lahko tapkate.

Zato vam predlagam, da se naučite prepoznavati svoje občutke in takoj, ko začutite, da se vas loteva nemir, strah, da vam začne razbijati srce ali se potiti roke, se čimprej umaknite in začnite tapkati. V nekaj minutah bi morali zmanjšati vaš telesni odziv, saj tapkanje pomirja direktno tisti del možganov, ki je odgovoren za stresni odgovor telesa.

 

3. Sistematično razbremenite svoje telo

Generalizirana anksioznost je nastala zaradi tega, ker se je stres nakopičil v vašem telesu. Preprosto povedano to pomeni, da ste v življenju doživeli veliko neprijetnih dogodkov, ki so pustili določene posledice na vas. Sedaj se je vsega že preveč nakopičilo in vaše telo ne more več normalno delovati.
Če se želite trajno rešiti generalizirane anksioznosti, je potrebno telo razbremeniti sistematično. S pomočjo EFT je potrebno "izbrisati" neprijetne občutke iz vseh neprijetnih spominov. Ko to naredimo, ostane samo spomin, vi pa boste ostali mirni ob misli na pretekli dogodek. Že po nekaj dneh boste občutili, da se je generalizirana anksioznost zelo zmanjšala.

4. Poiščite pomoč izkušenega EFT svetovalca

EFT je izredno učinkovita, tudi če jo uporablja začetnik. Pomoč izkušenega EFT svetovalca pa bo vsekakor zelo dobrodošla, saj vam bo pomagal poiskati tiste ključne dogodke iz vašega življnenja, ki so bistveno doprinesli k nastanku generalizirane anksiozne motnje. Pomagal vam bo "predelati" tudi boleče spomine in vas bo nežno in varno vodil do tega, da doživite trajno olajšanje.

 

Vzemite svoje življenje v svoje roke in se naučite EFT - olajšajte sigeneralizirano anksioznost in si privoščite razkošje čustvene svobode, ki jo prinaša EFT! 

 

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon

Kako vam lahko pomagam?