Back to Top

Huda depresija - 4 nasveti za pomoč pri hudi depresiji

Kadar trpite za hudo depresijo, je treba takoj in hitro ukrepati. Uporabite prav vse, kar vam lahko pomaga. In če ne poznate skrivnosti EFT, je čas, da se naučite.

1. Poiščite zdravniško pomoč

V primeru hude depresije je najbolje poiskati zdravniško pomoč. Zdravnik vam bo predpisal antidepresive in vam verjetno predlagal bolniški stalež. Upoštevajte njegove nasvete.

2. Naučite se EFT metode

Zdravila vam bodo prijela v 2-3 tednih in začeli se boste počutiti bolje. Sedaj je prišel čas, da se naučite EFT metode, s katero boste začeli spreminjati vaše navade, ki so vas pripeljale v depresijo. Tapkanje vam bo pomagalo, da boste sprostili negativna čustva, ki nastanejo v depresiji. Tapkajte vsak dan vsaj 30 minut - za to lahko uporabite tudi videoposnetke, ki jih najdete na spletu.

3. Naj vam pomaga strokovnjak za EFT

Kadar je depresija huda, ne bo dovolj, da si pomagate sami. Potrebno bo, da vam strokovnjak za EFT pomaga poiskati tiste vzroke, zaradi katerih je depresija nastala. Vodil vas bo varno in nežno preko vseh vaših raznoraznih neprijetnih občutkov in vam pomagal, da se boste takoj počutili bolje.

4. Razmislite o vašem življenju

Huda depresija je znamenje, da bo treba določene stvari v vašem življenju spremeniti, postaviti na novo. Morda boste morali končno sebe postaviti na prvo mesto, morda si boste morali vzeti več časa zase in za stvari, ki vas veselijo, morda boste morali komu reči ne...ne bojte se sprememb, ampak se jih pogumno lotite. Poslušajte svojo intuicijo. Huda depresija vam daje novo priložnost, da na novo nastavite kompas v vašem življenju. Če boste upoštevali vse nasvete, napisane zgoraj, boste kmalu premagali depresijo in se počutili mnogo bolje...

Vlasta Kuster
Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode. Že nekaj let izredno uspešno pomaga ljudem premagati različne strahove, tesnobe, stres in celo depresijo.

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'