Back to Top

Obsesivno kompulzivna motnja - kako se jo za vedno rešite

Obsesivno kompulzivna motnja je sestavljena iz dveh komponent - iz obsesivnih misli in iz kompulzivnih dejanj. Obsesija je ponavljajoča se misel ali predstava (npr.: strah pred okužbo), ki pridejo iz človeka samega, vendar jih oseba nima pod kontrolo. Ker te misli sploh ne izginejo, nastane močna tesnoba.

Kompulzije so ponavljajoča dejanja, ki jih oseba počne, ker si poskuša olajšati tesnobo, ki ji jo povzročajo obsesije. Primer, oseba z obsesivno kompulzivno motnjo ima obsesivne misli, da se bo okužila z bakterijami in zato izvaja pogosto umivanje rok, saj si želi zmanjšati tesnobo, ki je povezana s strahom pred okužbo. Pri tem oseba logično gledano povsem razume, da ji ni potrebno umivanje rok vsakih nekaj minut, vendar to še vedno dela in si ne more pomagati.

1. Naučite se EFT in si pomagajte sami

EFT Metoda je preprosta za uporabo in zelo učinkovita. Združuje modrosti vzhodne kulture (akupunkture) in moderne psihologije. S tapkanjem si boste lahko sami pomagali zmanjšati tesnobo in obsesivne misli.

2. Naj vam pomaga EFT svetovalec

Izkušen EFT svetovalec pa vam bo pomagal za vedno odpraviti obsesivne misli in s tem ne boste imeli več potrebe po kompulzivnih dejanjih. Z drugimi besedami, vaša obsesivno kompulzivna motnja bo odpravljena za vedno - in to v kratkem času.

Čestitamo vam, da ste tudi vi eden izmed 10 miljonov ljudi po vsem svetu, ki vsakodnevno uporabljajo EFT metodo, da si zmanjšujejo občutke tesnobe in da zaživijo bolj polno in srečno življenje.

Vlasta Kuster

Vlasta kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode, ki se je usposabljala pri ustanovitelju EFT - Gary Craigu. Pri svojem delu izredno uspešno pomaga ljudem, da se v kratkem času za vedno znebijo obsesivno kompulzivne motnje, različnih vrst anksioznosti in tudi depresije.

Potrebujete pomoč? Izpolnite spodnji obrazec!

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'