Back to Top

Socialna anksioznost - 2 konkretna nasveta, kako se za vedno znebite socialne anksioznosti

Socialna anksioznost je težava, za katero trpi kar veliko ljudi. Ljudje čutijo strah pred določenimi situacijami, na primer: bojijo se prireditev, kjer je veliko ljudi ali pa se bojijo biti prisotni na različnih srečanjih. Pogosto čutijo strah pred točno določenimi ljudmi. Te težave so lahko zelo moteče, saj se ljudje začnejo izogibati situacijam, ki bi lahko povzročile neprijetno reakcijo. Obstaja enostavna rešitev, s katero bo za vedno izginila socialna anksioznost in pogosto deluje tam, kjer ne deluje nič drugega...

1. Pomagajte si z EFT metodo

EFT Metoda vam bo pomagala, da se boste za vedno znebili socialne anksioznosti. S tapkanjem boste re-programirali vaš čustven odziv. Situacije, ki vam trenutno povzročajo anksioznost, bodo postale za vas povsem običajna situacija.

Naučite se tapkati na akupunkturne točke. Tapkajte vedno, kadar začutite, da postajate nemirni ali da vas je strah. Postopoma bo strahu vedno manj in manj.

2. Poiščite pomoč pri izkušenem EFT svetovalcu

Poiščite pomoč pri nekomu, ki je usposobljen za to, da vam bo pomagal pri odpravi strahu. Največ koristi boste imeli od nekoga, ki je usposobljen EFT svetovalec, ki razume, kako je sestavljen miselni in čustveni svet človeka. V nekaj srečanjih bosta poiskala prave vzroke vaših težav in jih za vedno odpravila. Znanstveniki so preverjali učinkovitost EFT metode in so prišli do presenetljivih spoznanj - s tapkanjem na akupunkturne točke se zmanjša stresni odgovor telesa v nekaj minutah. Zato je EFT metoda tako priporočljiva, saj je brez stranskih učinkov, pomaga takoj in vsak se jo lahko nauči uporabljati.

Vlasta Kuster

Vlasta Kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode, ki se je usposabljala pri ustanovitelju EFT - Gary Craigu. Pri svojem delu izredno uspešno pomaga ljudem, da se v kratkem času za vedno znebijo različnih vrst anksioznosti in tudi depresije.

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'