Back to Top

3 nasveti ko čutite strah pred nosečnostjo

piše Vlasta Kuster

Strah pred nosečnostjo slabo vpliva tako na mamico kot na otroka. V tem sestavku vam pokažem, kako lahko za vedno odpravite svoj strah in se začnete veseliti novega življenja, ki ga nosečnost prinaša.

1. Zavedajte se, kaj vam nosečnost prinaša

Kadar vas je strah nosečnosti, se poskusite osredotočiti na končni cilj, ki ga boste dosegli po 9 mesecih nosečnosti. V rokah boste držali svojega lastnega otroka, zgodil se bo čudež novega življenja, postali boste mamica ali očka mlademu bitju. Nosečnost ni sama sebi namen, namenjena je velikemu poslanstvu, da se rodi novo življenje. Tudi nosečnost ni nujno nekaj slabega, napornega... v bistvu je lahko prav razburljivo, ko mamica začuti prve otrokove gibe, ko vidi prvo sliko na ultrazvoku...Nosečnost je lahko nekaj zelo lepega, polna pričakovanja in veselja. Seveda pa nosečnost spremljajo pogosto tudi slabost, utrujenost, pomanjkanje energije, včasih je potrebno veliko počivati in je počutje mamice daleč od prijetnega.

2. Strah pred nosečnostjo lahko premagate

Strah pred nosečnostjo lahko premagate s pomočjo EFT terapije. Potrebno pa je raziskati, česa točno vas je strah. Vas je strah slabega počutje, vas je strah za otroka, da ne bi bilo kaj narobe, ali pa vas je strah česa drugega? Morda imate kakšne slabe izkušnje iz preteklosti, morda ste slišali za kakšne težke primere nosečnosti in se od takrat bojite...
Ko boste natančno definirali vaš strah (ali več različnih strahov), potem je potrebno izvesti proces EFT terapije, s katerim ta strah za vedno odpravimo.

3. Imeti otroka je nekaj najlepšega v življenju

Zame osebno je imeti svoje otroke nekaj najlepšega v življenju in ni pomembno, koliko so otroci stari, čudovito jih je spremljati na njihovi lastni poti. In nosečnost mine, otrok pa ostane z nami vse življenje. Svetujem vam, da se svojih strahov resno lotite in jih za vedno odpravite (to je možno le s pomočjo EFT terapije) inse začnete veseliti svoje nosečnosti kljub težavam, ki jih seveda prinaša s seboj.

EFT terapija spreminja na tisočem ljudem njihova življenja na bolje, vabim vas, da se nam pridružite in doživite novo izkušnjo, ki je ne boste doživeli nikjer drugje.

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'