Back to Top

Strah pred smrtjo - 3 nasveti kadar čutite strah pred smrtjo

piše Vlasta Kuster

Mnogi ljudje čutijo močan strah pred smrtjo, ki jih povsem ohromi. In čeprav dejansko ni nobene resnične nevarnosti (nihče jim ne pritiska pištolo za vrat, niso pojedli nobenega strupa, nihče jih ne bo ubil, nimajo nobene terminalne bolezni...), tega strahu ne morejo zmanjšati. EFT-Emotional Freedom Technique pa je najhitrejša pot, da se za vedno rešite strahu pred smrtjo.

1. Zavedajte se, da je to le vaš čustven odziv

Strah pred smrtjo se lahko pojavi nenadoma, brez pravega razloga. Lahko pa se pojavi zaradi stresnega dogodka (npr. umre vam prijatelj in od takrat vas je strah, da boste umrli tudi vi.
Čeprav je lahko strah pred smrtjo zelo, zelo močan, se morate zavedati, da je to le vaš čustven odziv in nima nobene veze s tem, da boste dejansko umrli. Gre na nek način za "napačen" signal, ki ga vaši možgani pošiljajo po telesu.
Vendar pa morate ta signal vzeti resno in takoj nekaj ukreniti, da "pomirite" vaš um in da vam preneha pošiljati take "lažne" informacije. Najhitrejši način, da spremenimo svoj čustven odziv je EFT.

2. Takoj, ko se pojavi strah pred smrtjo, začnite s tapkanjem

Tapkanja se lahko naučite na delavnici ali na individualnem svetovanju, lahko pa se ga naučite tudi preko videoposnetkov na tej spletni strani. Začnite ga takoj uporabljati, saj je preprosto in zelo učinkovito. Takoj, ko začutite strah pred smrtjo, se umaknite od ostalih ljudi v prostor, kjer boste sami in tapkajte, dokler ne začutite, da ste se pomirili. Kadar je strah zelo močan, ni potrebno uporabiti nobenih besed, dovolj je, da ste v mislih osredotočeni na vaš strah. Tapkajte po vseh točkah, kot so prikazani na videoposnetkih in opisani v priročniku.

3. Poiščite si pomoč pri izkušenem EFT svetovalcu

Strah pred smrtjo lahko trajno odpravimo, vendar boste za to potrebovali pomoč izkušenega EFT svetovalca. Potrebno je namreč poiskati trenutke v vašem življenju, ko so vaši možgani prvič dobili tako močno informacijo, da je smrt tako blizu in na osnovi katere so "sestavili" ta lažen signal, da boste kar umrli. S pomočjo tapkanja na akupunkturne točke "reprogramiramo " možgane in jih pomirimo in jih na novo naučimo, da je vse v redu in da ni razloga za tak močen strah pred smrtjo.

Strah pred smrtjo boste premagali! Naučite se tapkanja in ga začnite uporabljati. Če si ne morete pomagati sami, pa poiščite pomoč.

Vlasta Kuster

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'