Back to Top

3 nasveti, ko čutite strah pred zaprtimi prostori

piše Vlasta Kuster

Strah pred zaprtimi prostori je lahko zelo neprijeten in vas lahko zelo ovira pri vsakdanjem življenju. Dobra novica pa je ta, da si ga lahko vsaj malo omilite sami, če se naučite tapkanja in lahko ga celo za vedno odpravite, v kolikor boste obiskali EFT terapijo.

1. Razumite, kaj se dogaja z vami

EFT tehnika je najlažji način, da zmanjšate strah pred zaprtimi prostori. Gre za tehniko, ki temelji na tem, da so naša negativna čustva pravzaprav blokade v našem energijskem sistemu telesa. Torej strah pred zaprtimi prostori ni v naši glavi, ampak je blokada v našem energijskem telesu. To lažje razumemo, če se spomnimo, kje pravzaprav čutimo strah - veliko ljudi stisne v prsih, začutijo cmok v telesu ali pa jih zvije v želodcu. S tapkanjem na akupunkturne točke pa te blokade odstranjujemo in to čutimo tako, da se strah zmanjšuje.

2. Naučite se tapkanja

Naučite se tapkanja in naučite se kontrolirati svoj strah. Tapkanje je podobno kot vsaka druga veščina nekaj, kar se lahko naučite. Na začetku zgleda nenavadna in čudna, kasneje pa vam bo verjetno postala všeč.
Tapkanja se lahko naučite iz videoposnetkov, ki so vam na voljo na spletni strani ali pa še bolje obiščete EFT terapevta, ki vam bo pokazal, kako pravilno uporabljati EFT.

3. Strahu pred zaprtimi prostori se lahko znebite za vedno

Strahu pred zaprtimi prostori se lahko znebite za vedno, vendar pa tega ne boste mogli narediti sami ali pa boste za to potrebovali preveč časa. Tukaj vam bo pomoč EFT terapevta nujno potrebna, saj vam bo pomagal najti vzrok - oziroma več vzrokov. Strah pred zaprtimi prostori je namreč povezan z nekim dogodkom iz preteklosti, z neko podobno izkušnjo. Takih izkušanj je lahko tudi več in v procesu EFT terapije jih odkrijemo in predelamo na tak način, da strah pred zaprtimi prostori izgine za vedno.

Poskusite EFT terapijo in trajno odpravite svoje strahove. Škoda da preživite svoje življenje v strahu, ko bi lahko bili sproščeni, zadovoljni in veseli.

Vlasta Kuster

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'